Post by rerevteapuva on Mar 15, 2022 8:58:53 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hay Day ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hay Day IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok dayanıklılık hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Hay Day 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu çok seviyorum! Gün boyunca çiftliğimi kontrol etmek her zaman eğlenceli ve rahatlatıcı. Ürünlerimizi diğer oyunculara da satmak için kullanabileceğimiz tezgahları sevin!
Çok bir ilerliyorsunuz oyun paranız çok ise eğer sizin için hiç olmayan otu ala almak onu eke mükemmel kesinlikle 5 hak ediyor "" yazanlara inanmayınız sırf kötülüyorlarki yüklenmeler azalsın için ```üstte oyun random```-DİODKDKDKDLDKKDKDKDDİODKDKDKDLDKKDKDKDDİODKDKDKDLDKKDKDKDDİODKDKDKDLDKKDKDKDDİODKDKDKDLDKKDKDKDDİODKDKDKDLDKKDKDKDDİODKDKDKDDLDKKDKDKDDİODKDKDKDKDDKKDKDKDDKDKDKDKDKDKDK
Hay Day Casual vyws
Daha önce oyunu Facebook'a bağlanıp oynuyordum. Bununla birlikte Facebook bir bağlamayı kaldırmış ve 40'tan fazla seviyedeki satışlardan dolayı.
Merhaba takım. sorunla karşı karşıyaydım. oyunumu güncelledim Oyunum Facebook ile bağlanıyor. Oyunu güncellediğimde.. Oyunum otomatik olarak çıkış yapıyor.. Giriş yapmaya çalıştığımı biliyorum, yeni kimliği yok. Lütfen bana eski oyunumu yeni id ile nasıl bağlayabilirim? Oyun seviyem 73. 4 yılımı bu oyuna harcıyorum. Lütfen bana çözümü söyle. Teşekkürler</duşu>
0 olsa sifiri veririm emin olun 3 haftadır oyuna giremiyorum duzeltin yoksa. Sikaydtlerimi daha fazla.yazicam
Mobil veri acık sadece tamamen bi şekilde oyuna giremiyorum wifi ye oyunda oyuna girebiliyorum bu sorunu çözermisinz
Eğlenceli bir oyun ama araçlar ve genişletme malzemeleri için ayrı bir depolama alanı gerekiyor. Ayrıca başka bir mandıraya ve biraz hindiye ihtiyacımız var. Hindi pastırması, hindi sosisleri, hindi sosisi. Hindilerden pek çok farklı yemek yapabilirsiniz. Bir mandıra büyük bir çiftliğe ayak uyduramaz. BİRÇOK DERBİYE.
Gerçekten eğlenceli bir oyun, şikayet etmem gereken tek şey, son güncellemeden sonra gazetedeki günlük tekliflerin aksamaya başlaması ve onları satın almama izin vermemesi, lütfen bu sorunu düzeltirseniz 5 vereceğim. yıldız derecelendirmesi, teşekkür ederim.
Oyu çok güzel hakkında 4 ambarı oynuyorum gazeteden yapılmayan son param eksiliyor ürün gelmiyo buna en kısa bir çözük bulun lütfen için için rastgele. ndjhfljfjgfkhfiyfkhdohfiggdiycjhfiyfjgcigfkhcigfjgtiytjgeiydhfsjvxjrfbnwdgbojasfbojwdbgihdabfiusdbgh8bwdghi sfjgbojdag sdjf7r5wr8yjisfyhsrih kczb kfz bjzdngrhagnhchghfjfgdgfhfhfyhhdytt654ffyhuou
Bu oyunu birkaç yıl önce oynamış olsaydı, belki bir yıl önce çıkmış olurdu ve o zamankiyle karşılaştırırsak, büyük ölçüde gelişti. Oynamaktan gerçekten zevk alıyorum, gerçek parayla bir şeyler satın almanın cazibesine karşı koymakta zorlanıyorum 🙈 .. Gerçekten iyi bir kolay oyun olduğunu düşünüyorum kesinlikle oynamayı ve daha da geliştirmeyi seviyorum. İndirmeye değer
Hay Day عمومی dfrz
Testere ! Testere istiyorum..! Artık dayanamaz kurumuş ağaca düşum , bazi düşün de var kapi yok olabilir Rose ve Ernestin kapısı var ben de istiyorum ,plaj semsiyesi.. vs
Oyun aşırı iyi siddetle ediyorum. Rastgele hahshshhshdhshshhdhdb6ytugfvhggduhdyxttsttusyiysuhsugsusyushugsugwgwuh8wgywgsjshgjsnhsbjsgshskhdgdjdjhgsfhsjkdhygdjdgdvjdjdhd insanlar bhygy gün yg bu ju3h3yh64ygrdy7hrd7yhyb7fg7brcyurchibr3cihb3rcihr3cihb3rcih2rcihc2rhi2rcihc2rihr2cohrchi2rcyirch8r c7y coihrcouh3rcihorcoihcihbchb8rc28hb2rc8hhrc8uh4c3yh8rc8vrcu8brc8ubrcub9 uh93rhv9uh39rcuohc3ihb3rciyhcr3higrc3igc3ryi3rcihbrc3ohbrc3ounrc3ojnc3rojnrv3u9r3cnocrhvr3hoh3fvoh3cohfv3ohhf3hbof3oh3fc3fu9cu
Queen's Quest 4: Sacred Truce הרפתקאות crmr
2 gün güncellemeden sonra telefondan oyuna giremiyorum. Başka telefon ve tabletlerden girebiliyorum. Bildiğim her şeyi hiç, sildim tekrar yükledim isteklerine karşı bir işe yaramadı. İnternetten araştırdım bir sürü yaramadı bir işe. Acilen durumu düzeltecek güncellemeyi bekliyoruz. Supercell e harcamamız paraların kullanmak istiyorum. Küçük bir güncellemenin üstesinden gelme sorunum hala düzelmedi. İlgilenecek, ilgiyi okuyacak bir kişiyle süpercell ekibinde mi? Yazıklar olsun
Hay Day Casual hpph
Oyun çok güzel çok beğendiğinizi tavsiye ederim çok güzel gerçekten
hay day hile iphone | Oyun Hilelerim
oyuna devam etmek için güncellemek yazmakta gözlerinikmüyor. sorunuzsenşz büyük. üste çıksın diye rastgele HEHEJWKEJWJDKWKSLSKSKAKKSKSKSKSSKKSKSKSKSLSLSKSLSLSLSHEHEJWKEJWJDKWKSLSKSKAKKSKSKSKSSKKSKSKSKSLSLSKSLSLSLSHEHEJWKEJWJDKWKSLSKSKAKKSKSKSKSSKKSKSKSKSLSLSKSLSLSLSHEHEJWKEJWJDKWKSLSKSKAKKSKSKSKSSKKSKSKSKSLSLSKSLSLSLSHEHEJWKEJWJDKWKSLSKSKAKKSKSKSKSSKKSKSKSKSLSLSKSLSLSLSHEHEJWKEJWJDKWKSLSKSKAKKSKSKSKSSKKSKSKSKSLSLSKSLSLSLSHEHEJWKEJWJDKWKSLSKSKAKKSKSKSKSSKKSKSKSK
Uygulama gerçekten çok güzel. Ancak şu anda kötü halde. oyun oyunu yüklem ve oyundum. Ancak şu sıralar zorluyorum. Onu aşmam aşırı kasma sorunu var. Durmadan oyun donuyor veya kapanıyor. Oyunu mükemmel hale getirdiniz. 3 4 yıl çocuğunun sahibim.
Hay Day Казуални ucq
Oyunuma neden giremiyorum 🤨google dan giriş yapıyorum facebook dan giriş onayını kaldırmışsınız id giremiyorum 😥😡
No oyun çok güzel ama birsorunn var çok küfür var ve donuyor o yol 2 yıldız kırmam 💘😓
Bu benim DU Recorder ile kaydedilmiş videom. Ekranınızı kaydetmek ve canlı yayın yapmak kolaydır. İndirme ...
Çok Yaratıcı Bir oyun genel Olarak güzel hatasını bulamadım oynamanızı tavsiye ederim rastgele fjdidjdjdjddjdjdjddjdjdjddjdjdjdjdjddjdjdjshdhwdjdoskdjddhsjsjduddududhdudhseifjgkfnnfhxsjajsjvjxjsksisjvcjzjsidifidudfvbgggggxhgdhdfhjddhdhddhddhhhdhdhdhdhdrhttieuwudifiddieiririrudeuwieidudhdhdheehdhd
Oyundaki Kurbağalar gitmiyor 6 tane geldi hepsi hoplayıp duruyor gitmiyorlar çok sinir bozucu Oyundaki kurbağaları kaldırın Sjsjjsksgdis gxksnsiznbsksksjshusmsvzisksgusjsvzusnsgisndysosbzujdgzuksgzyskdvudksbzgskbzuzksbusksxikexgbsdudkjzhxuksbzyeosbtxisbzykdvudnzodjueisnxgisbshskbzt3kbdyxksnvxisncidusbskuzbdjskxbd6kwb gjn
Oyuna Facebook ile bağlan butonu yok. Hesabım şu anda erişemiyorum. Yardım edin. Sorunumu Düzeltin
Bu oyun harika ama belki sadece benim ama biraz kafa karıştırıcı ama onun dışında seviyorum, zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Merhaba oyunum açılmır neden? Bağlanıyor ama bağışlanmayı kabul etmiyorum.
Hay Day-Çiftliği bir iOS cihazından bir Android cihazına (ya da ...
Ya oyunu 2 yıl yada 1 yıl önce indirdim. Sonra bi yüklemekten sonra sildim şimdi yine yine devam ediyorum ama dakka da bir oyundan atıyor. Bu sadece benim cihazmda olmuyor . Bu sorunu düzeltebilirseniz gerçekten olur . Çok sevdigim bir oyun çünkü. sevgiler...
Hay Day Casual rssw
İyi makinaları oynuyoruz da uretim bukadar pahali gerekli mi???
Hay Day Hile APK 1.53.46 (Sınırsız para) Indir Son sürüm
Güncellemesi açılmıyor, güncelleme de yok. 🙁
oğul güncellemeden sonra oyun açılmıyor
Hay Day iphone indir - ios indirSon
Facebook lütfen geri alınabilen ben ve benim gibi bir oyuncu yüksek levelli oyununa girmiyor Google hesap şifremi unuttum geri almak için aptal sapan soru soruldu cevap verdim ama kod falan yok ortada. Facebook'u kaldırdığınız için artık oyunum yok. Emeklerim neden olmasın, Facebook'ta eğitimde başarılı 162 leveldeydim kolaymı gitmek. Görün yorumuuuuuu
hay day - sayfa 10 - ekşi sözlük
oyunu facebook satın almakta ve diğer oyunu oynayamıyorum 1den oyunu bitiriyor ve facebook'ta bitiriyorsunuz siz neden facebook kullanıyorsunuz 3 çocuğumda bir facebookta ziyaret ediliyorlardı bu oyunu servise gidişce oyunu tekrar yüklemeyi yapıyoruz ama seviye 1den başlayan bu kadar kısalık olmaz o kadar kartla ürün satın almak Toplamda bilseydik bu kadar tamamı hiç toplanmazdım hepsi giremediğiz oyunumuzda kaldı çoğu insan işçileri boşa gitti maalesef
Oyun çok ama çok güzel mükemmel ötesi ama bi sorun varkiyken klavyem çalışmıyo daha sonra bi şey yapamazsınız kendiliyinden yok oluyo ve ya açımıyo klavye. Başka bir klavyede yükledim aynı lütfen.bu yardım için başvurulur.
Uygulama çok iyi altı yıldırum fırsatça veee bol elmaslı olamasini diliyorum.Birde sonlar iyinin sonunda icerde kalanları satın alırk daha fazla olur olur hayır kendimizla. Yahu üç adet tasarlanacak şekilde tasarlanamaz ama böyle yaaa😡😡 birde tekne siparişlerin de aradığımız ürünleri bulamamak da saçmalık yani ve Tom u lütfen mutfak tezgahı
Hay Day Android Apk Full İndir
Oyunu oynamak için silmiştim tekrar yüklendiğimde Facebook ile bağlanırn yokluğunu gördüm. Çok ilerlemiştim ve kaybettim için artık artık oynamadım. Neden Facebook'u kaldırdınız ki ?
Güncellemeden sonra oyuna giremiyorum.kod gönderdik ama kod yapmıyorsunuz mailime
Yüklemeden sonra oyuna bir türlü giremiyor. Arkadaşlarım için bu yüzden bu yolu seçtiniz. Sanirim ki bu gidişle ben de...