Post by rerevteapuva on Mar 15, 2022 9:14:09 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije vir napak ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Zelo lepa igra že vrsto let, nikoli ni bila dolgčas, saj je njena grafika neverjetna in tudi lastnosti so preveč lepe, slike zgoraj so resnične. Rad bi vam svetoval to igro, prosim igrajte. Oseba, ki razume to igro, kot da lahko vzamemo helikopterje itd. z leve strani zgoraj, 2. gumb 2 polja, bo uživala v njej tako kot jaz. Nekaj predlogov, kot sta razpoložljivost dvojnih in ekip ter glasovni pogovor, kot sta pubg in free fire, bo to naredilo najboljšo in popolno igro
Kolikokrat ljudje naredijo kožo tako čudovito, medtem ko te ljubim Všeč mi je, dam ji približno 3 ali 25 všečkov popusta in je 5 od 10 155.000, ki mi je všeč
Tako zabavno je in moja najljubša igra 🎮
Neverjetna igra, vendar si želim, da bi obstajal način igrišča
Nehajte posodabljati strikefortressbox, dal vam bom 5 zvezdic, če to storite
StrikeFortressBox Екшън cic
Igra je odlična in vse, vendar si nekako želim raketni skok nazaj
Tako kul, a dodajte prijatelje
Odlična igra...res je res dobra igra ampak en proplen....ni nič pomembnega...ampak orožje je res res drago, kot da je eden od ostrostrelcev 900 zlatnikov in največ, kar lahko zaslužiš, je 10 zlati kovance na krog in to je noro. Prosim, dajte orožje nekoliko cenejše, vendar nič pomembnega... odlična igra, kar tako naprej.
Všeč mi je ta igra prava akcija prava vojna neverjetna igra neverjetne puške neverjetna orožja vozila to je dobra igra
Ta igra je zelo kul, zakaj to igro ocenjujem s 3 zvezdicami, ker video kamera ne deluje, tudi igralci jo ustvarijo, ne deluje, prosim, popravite to napako
StrikeFortressBox Aksyon gddh
Ta igra je zelo lepa, vendar zmagam ali porazim ade se bo začela, vendar je ta igra zelo zelo dobra
Odlična igra. Razlog, zakaj sem mu dal 4 zvezdice, je, da so bitja zame preveč strašljiva. Prosim izbriši, sicer NIKOLI VEČ NE IGRAM DIS GAME.
Huisixhndk zdravo vso vašo spletno stran in mislim, da vam to jutri ne bo enostavno, jutri boste morda želeli. Ni mi treba biti sposoben ali aap sab in Oprostite, ker se letos nisem odzval. Sovražim matematiko in znanstveno fantastiko in fantasy and password secret ali may aapka message to may kaise the jo aapko bhaiya bol rahe the jo bhi ladki hai ki may have
Igra v zelo dobri, vendar eno problematično pištolo skin, prosim dajte v 5 zvezdic
rabimo najboljše upate v strikefortress lije tdm in traning mode in puške in kolo in avtomobile
Igra je v redu, vendar sem opravil nakup in nikoli nisem prejel svojih kovancev, kontaktiral založnika igre in še vedno ni odgovora
Če bi lahko, bi ocenil nič zvezdic, ta igra mi ne bo dovolila, da bi poškodoval nikogar, vendar me lahko vsak poškoduje. Popravite to ali pa ga nikoli več ne bom namestil
To je zelo odlična igra, saj je toliko rdečih in modrih ljudi, ki jih tam ubijamo s pošastmi, pištolami, bombami s svečami in razpršilci
Neverjetno, kot da lahko prikličete pošast, je super
Odlična igra. V nekaterih majhnih pogledih je narobe, vendar je zabavno igrati.
Igram 2 igri in oglasi prihajajo. Prosimo, dajte boom, da lahko popravimo in razstrelimo, prosim, da je igra najboljša
Ne morem se prijaviti s svojim ID-jem iger ...
Moral bi biti brez povezave in v naslednji posodobitvi bi bilo treba dodati več pušk, koles, konj in helikopterjev, takrat bom dal 5 zvezdic
To je toliko pušk, vendar mi je všeč, toda zelo kul ostrostrelec, ki ga ne morem kupiti, ker je to toliko denarja
Road Rampage Racing & Shooting आर्केड गेम itwu
Videti je kot protiudarec. Imamo nova bojna letala, posodobite še eno
Lepo 9/10, ker ko igramo nekateri igralci, sistem visi in se ne odziva
Res dobra igra samo preveč oglasov pošteno
Dobro, vendar je dodala drago pištolo in dodano samo 1 PIŠTO.
Lepa igra . Dobim 3 zvezdice
Všeč mi je igra, vendar včasih, ko sem odstranil in znova namestil, sem se vrnil na svoj stari račun, včasih se vozila ugasnejo in se zataknem in ko sem v avtu, pride do napake, ki jo spet dobiš od prve osebe in bi si zelo želel načini igre, kot je peskovnik, popravite, hvala!
Hej chalo 👋 ta igra, ki si jo naredil, je super, saj veš, in tekstura vsega je samo dobra in prosim, dodajte več avtomobilov in drugih
Ta igra je najboljša, vendar potrebujete posodobitev pištole in avtomobila itd.
Dobra igra, vendar preveč glits. Drugače pa dobra igra 🎮